Březen 2012

Free layout ~Johny Depp 0.2 - jiná barva

31. března 2012 v 16:28 | ~V~ |  Layouts
Ahoj, tak jsem dala na vaše rady :D ale řenu vám, mě se to nelíbí ani v jedné barvě, fakt :D:D takže si myslím, že ani tta šedá moc nepomohla :/ co na to říkáte?
Pokud ho chceš, do komentů napiš mail a já ti na mail pošlu návod+ všechny obrázky co potřebuješ pro nastavení layoutu.

NÁHLED | PLNÝ NÁHLED | DOBA VYTVÁŘENÍ-1HODINA | SPOKOJENOST: 60% |


CHCEŠ LAYOUT NA PŘÁNÍ? ZAPIŠ SE! ZDE<

Free Layout ~Johny Depp

30. března 2012 v 16:21 | ~V~ |  Layouts
Free layout, jestli máš zájem napiš mi do komentů mail, kde ti pošlu návod a všechny obrázky, které musíš nastavit :]

DOBA TVOŘENÍ: 1 HODINU | SPOKOJENOST: 70% | NÁHLED | |FULL VIEW|



Chceš layout na přání? zapiš se! ZDE<

~Want you layout from me ?

28. března 2012 v 21:15 | ~V~ |  Layouts

Máš zájem, abych ti udělala layout?
Zapiš se!!

1. S kým/ čím chceš layout?
2. Jaké by to měly být barvy?
3. Chceš popisky do menu ?
4. Jestli ano, jaké?
5. Ještě nějaké přání?
6. Jméno a blog
7. Chceš menu vpravo, nebo vlevo?
8. Souhlasíš s pravidli?

Pravidla:
1. Layout musíš mít na blogu alespoň 7dní
2. Do menu napíšeš můj zdroj
3. Nesmíš layout upravovat!!
4. Layout nesmíš vydávat za svůj


Budu se to snažit udělat co nejdříve, ale nesmíte na mě tlačit!!!

Free layout ~Nina Dobrev

28. března 2012 v 18:14 | ~V~ |  Layouts
Ahoj
A je tu další free layout :] je pro Vás, ale kdo ho chce, tak napište prosím do komentářů svůj mail kde vám pošlu všechno potřebné k nastavení + vysvětlkení a můžete ode mě mít i popisky do menu na přání k layoutu :] doufám, že se bude líbit!!

NÁHLED....NEBO NÁHLED NA BLOGU |ZVĚTŠIT|


Chceš layout na přání? zapiš se! ZDE<

Učení/mučení ?

28. března 2012 v 15:30 | ~V~ |  Diary
Hi everybody.
Týýjo, když se tak podívám, co budu dnes celý den dělat, zjistím, že se musím učit do 3 předmětů a do každého alespoň 10 stránek, = 30 stránek :/ jsou to muka, ale když zapřemýšlím, tak vždykcy si řeknu "Jednou se ti to všechno hodí!" a taky že jo, mám v září nastoupit na střední školu, takže bych tam neměla nastoupit jako největší tupec, no ne? :D Takže ano, budu se učit :] pro mě to sice muka jsou, ale zase jednou se mi to vážně hodí a řeknu si " joo, toto jsme se učili, ještě že jsem se to ty čtyři hodiny v kuse učila a drtila si to do hlavy" :D ano tohle bylo trochu moc :D ale třeba si to někdy řeknu :P :].. Ale zase pozor!! pro někoho je učení zábava, pro mě byla matika hodně zábavná a taky dějepis, ale v dějepisu teď nějak nic už nechápu poslední dobou, takže už tak moc oblíbený není :].
Takže tímhle článkem jsem chtěla jen říct..jednoduše, učte se!! ať nejste hloupý až budete dospělí :].

PS: úžasná písnička !! :]

Free Layout ~1D

27. března 2012 v 16:38 | ~V~ |  Layouts
Free layout, pokud ho chceš napiš do komentů e-mail, pošlu ti tam podrobné nastavení a obrázky, které musíš nastavit ;)

CELÝ NÁHLED |ZDE|

Filmografie UMĚLCE!

26. března 2012 v 8:00 | ~V~ |  Diary
Víte co si myslím? že opravdu na naší zeměkouli existují umělci! Já jich obdivuji vážně hodně, ale kdo je pro mě ten nej? ta jednička v mých žebříčcích celebrit? Je to jednoduše Johny Depp!
Určitě ho VŠICHNI známe z filmu Piráti z Karibiku 1,2,3,4 a musíte uznat, že svoji roli kapitána Sparrowa, zahrál opravdu výtečně. Byl to takový kolíbající se mužík, často opilí rumem, který jen když promluvil, tak už se někteří smáli. Takže doufám, že se mnou všichni souhlasí! ;].
Johny Depp si zahrál v opravdu hodně filmech, proto jsem na něho, jako celebritu pyšná. Ano, není to čech, tak proč bych na něj měla být pyšná, že ano. Ale pravda je v tom, že většínou, opravdu jen VĚTŠINOU, obdivujeme spíše američany, někdy i celebrity z jiných zemí nejsou výjimkou. Američani se proslavují v téhle době si myslím opravdu hodně, ať už tím, že film, ve kterém si zahrají odkoupí nějaký český kanál, třeba TV nova a hned lidé u televizí zjistí, že nějaký herec prostě esxistuje, o kterém do teď nevěděli, nebo se proslaví dále i v nějakých klipech a nejvíce se samozřejmně objevují na filových festivalech, kde se ukáží fotografové, kteří je vyfotografují, novináři s nimi udělají rozhovor a na druhý den ho otisknou v novinách. foto Prostě tyhle celebrity se v téhle době mohou objevit opravdu kdekoliv, klidně i na ČESKÝCH bilboardech! POZOR, to je vážně pravda! Ale herci také museli někde začít, že ano. Ať už začínali od konkurzů do různých televizních reklam, divadel a později do filmů, kde zpočátku získávali jen malé role, ale později už i hlavní, třeba Johny Depp měl dá se říct hlavní roli v pirátech z karibiku, nebo velkou roli si zahrál i v Karlíkovi a továrně na čokoládu, nebo Sweeny Todd, nebo také nemohu zapomenout na střihorukého Edwarda. Johny Depp se proslavil v opravdu hodně filmech, a proto se nemůžeme divit, že se hodně proslavil a lidé jako já ho obdivují, opravdu by mi nevadilo, kdybych se s ním někdy měla setkat, pro mě je opravdovým idolem! S tímhle člověkem se potkat, tak nejdříve omdlým, než bych s ním začala mluvit :D. Prostě a jednoduše, každý musí mít určitě nějaký idol, či oblíbenou celebritu, ať už je to zpěvák, herec, tanečník, sportovec, prostě to každý člověk nějak cítí a má tendenci někoho obdivovat, já jsem toho příkladem :].
Nevím, jak moc si vezmete můj článek k srdci, pokud ho vůbec někdo bude číst celý až do konce, :D ale tímhle jsem Vám jen chtěla ukázat, že i já mám oblíbenou celebritu, která něco dokázala!:].

Ukázky filmografie:
Noční můra v Elm Street (1984)
Slow Burn (1985)
Četa (1986)
Jump Street 21 (1987)
Cry-Baby (1989)
Střihoruký Edward (1990)
Arizona Dream (1993)
Benny a Joon (1993)
Co žere Gilberta Grapea (1993)
Don Juan DeMarco (1994)
Ed Wood (1994)
Mrtvý muž (1995)
Bojovník (1997)
Strach a hnus v Las Vegas (1998)
Ospalá díra (1999)
Čokoláda (2000)
Kokain (2001)
Z pekla (2001)
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)
Hledání Země Nezemě (2004)
Tajemné okno (2004)
Libertin (2004)
Karlík a továrna na čokoládu (2005)
Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005)
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)
Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)
Shantaram (2008)
Veřejní nepřátelé (2009)
Imaginárium Dr. Parnasse (2009)
Alenka v říši divů (2010)
Cizinec (2011)
Rango (2011)
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)
Rumový deník(2011)
Jack a Jill(2011)
nejsou tam všechny, je jich ještě více, ale o některých už moc nevím, chystám se je zkouknout v nejbližší době :].

POZOR!!! V LÉTĚ, OKOLO KVĚTNA-ČERVNA NÁS OD JOHNYHO DEPPA ČEKÁ NOVÝ FILM(A JE FAKT DOBRÝ:D ) JMENUJE SE DARK SHADOWS a přikládám i UKÁZKU:



Austrálie? proč ne!

25. března 2012 v 12:17 | ~V~ |  News&updates
Když se řekne Austrálie, co se vám vybaví? Mě hned, bez přemýšlení SYDNEY :]. Nebo také korálové útesy, prostě je to super světadíl, no ne?! A teď máte jedinečnou možnost v Austrálii studovat! ať už v semestrech, třeba po dobu i dvou let, nebo jen 3-4 týdnů, ale můžete i zadarmo! a proto se koná tenhle veletrh, kde vám o studování v Austálii, pobytu a práci všechno řeknou a můžete si tam přečíst různé brožury, jak to probíhá, kolik za to průměrně utratíte za rok peněz, jak probíhá vyuka atd.
Ale také to můžete vyhrát a letět zadarmo! já bych osobně na ty 3-4 týdny klidně jela ;]. a proto se koná tenhle veletrh :].
Jak to bude probíhat?
Třeba v Brně to bude probíhat takhle:

11:00 - 12:30
Očima studenta - studium, práce, zkušenosti - přednáší: Ing. Aleš Bárta a bývalí "australští" studenti
12:35 - 13:35Studium na střední škole v Austrálii a na N.Zélandu - přednáší: Bára Sedláčková a Dáša Honzáková
13:35 - 14:00Didgeridoo - unikátní hudební nástroj domorodých Austrálců - hraje a povídá: Zdeněk Vilímek
14:00 - 15:45Tříbarevná Austrálie - nejkrásnější místa Západní Austrálie a Severního teritoria v cestovatelském promítání Vlastimila Tichého.
"Brněnský křest" fotografické a cestopisné knihy o Austrálii
15:45 - 16:00Losování výherců Australské Dny 2012
16:00 - 17:45
Očima studenta - studium, práce, zkušenosti - přednáší: Ing. Aleš Bárta a bývalí "australští" studenti

Tyhle veletrhy se konají v: Ostavě, Brně, Olomouci, Praze a také Plzni, pokaždé je to v jiné datum a myslím si, že každý tomu nějak příjde na kloub a příjde mu to nějak k chuti :]. určitě! rozhodně doporučuji, protože se tam i já pojedu podívat :]. A Vaše názory?! -koment :].

Ách :P

23. března 2012 v 9:45 | ~V~ |  Photogallery

Áááách! on je ták sladký a ták nádherný až z toho všeho slintám :P Vám se možná nelíbí, ale každý má jiný styl :]..můj jste momentálně poznaly :D Louis :]


A ještě jeden taký slaďouš :P a i on má rád Louise :P ale to taky proto, že jsou spolu snad každý den :D a z tohoto kluka taky pěkně umírám, já je vidět na živo, nepřežila bych to :D

Jaký máte na ně názor? :]

Wanna be my affilates?

22. března 2012 v 13:49 | ~V~ |  Others

Hi everybody!
Tady není potřeba nějak moc něco komentovat :].

WANNA BE MY AFFILATES? YES? write to comment!

Pravidla:
1. Nesmíš nic z mého blogu šířit bez zdroje!
2. Budeš obíhat podle zvolené kategorie
3. Musíš mít blog starý alespoň 1 měsíc!

Kategorie:
1.Sister site
~Musíš mít blog starý aspoň 2 měsíce
~ Musíš mít návštěvnost nad 30 lidí za den
~ Musíš obíhat každý den!
POZOR: tady budu hodně vybíravá :] max 3 sister site!

2. Elite affs
~Musíš mít blog starý alespoň 1 měsíc
~Musíš obíhat alespoň 3x za týden
~Nesmíš být vulgární!
~ Nesmíš psát komentáře typu: obíháám..čauko!

3. Affs
~Musíš mít blog starý alespoň 1 měsíc
~ Musíš obíhat alespoň 1x za týden!


Zapiš se:
1. přezdívka
2. blog
3. Jak dlouho máš blog?
4. Proč chceš spřátelit?
5. Zaměření blogu
6. Souhlasíš s pravidly?
7. Kategorie?

Popisek by: Nicol